Játszik Foci, Mint Egy Profi: Ötlet

bizonnyal mint kideríteni, a legjobb módja, hogy a játszani foci nos? bizonnyal szeretem tanulni, néhány remek ötletek növeli a video játék játszani? Foci élvezetes és van, sok megtudni. Ez a post fogja tanítani többet vonatkozó a video játék a foci.

Nem próbáld, hogy a kör be gól ha nem nem, ideális elhelyezés. Nézd a csapattársak segíteni, ha marad helyszín, ahol nagy a tömeg. Át a gömb azonnal, így nem esetleg a kör megszerzése slolen.

Látom vagy rendszeres követése gömb's hely egész a video játék. Foci egy hihetetlenül elfoglalt video játék, , valamint kör kapja küldött ki között, játékos gyorsan. ha veszíteni a gömb, lehet ad a egyéb csoport a esély pontszám.

Kezdet azáltal, kezdő a alapvető Kívül Elastico módszer. Ez trükk, hogy tudott segítséget enter vagy foglalkozik a szárnyakon. Start azáltal, elhelyezés kúp a földön. Lépés vissza öt intézkedések a objektum hasznosít. Kezdet szivárgott felé kúp. Ahogy surround kúp, vegye egy apró érintse meg kint után érintse meg a gömb gyorsan vissza a belül. Az kívül megérinti pontosan fogja bolond a ellenzék. ne feledje, hogy 2. touch , mint az előző.

Soha miss a lehetőség gyakorlat. Kísérlet hozza a foci kör mentén, ha megy, valahol , valamint az minden egyes alkalommal, van néhány ingyenes munkaidő tud gyakorlat pár gyakorlatot. Trutymó, vagy húzza a gömb, akinek a lábát, amikor kell séta közt kettő különböző helyen.

Ha a komponens a terület, hogy a - a túl sok feladat, keresni a játékos egy ritkán látogatott terület akinek tudott át a gömb. Az bizonnyal biztosítani időben, mint a védelmezők megközelítés őket, kitalálni csak amit, hogy next.

Egy védő tud megzavarodott ha a start megy különböző utasítások a labda , mint eredetileg értem. unibet fogadások az interneten Védők bizonnyal követni oda, aztán zavartan, mikor transform képzés gyorsan. Ez egy megbízható módszer a navigálás a defender.

Halad a kör a utasítások a több játszik, egyenes bizonnyal megállapítása minta. A védelem bizonnyal betartani a minta, , valamint az várunk. Utána, tudott stun nekik küldött, egy további utasítások vagy küld nincs hely.

Beszélni stratégiák kollégák. Azzal, megértés, mikor lesznek törvény, tudott győződjön a megfelelő hely válaszol. Azt lehetett cross jobbra, során a pár játszik, után balra egy további.

Ez nehéz manage egy hatalmas ütés, újabb hatos gömb. Halad, hogy vannak csökkentett a legjobb technika e a protector marad meleg törekvés. Át a hatalmas ütés, újabb hatos golyó, mikor, hogy hosszú passzok egy személy a a több megnyit terület.

Most, hogy 've felül írja fel, biztosan érzem, jobb vonatkozó a foci szakértelem. Amíg kellene továbbra kitalálni egy kicsit, tud használata csak amit ténylegesen tanultam megszerzéséhez előre. Tovább gyakorló, kideríteni, az új ötletek hogy a haladó, ahogy foci játékosok.

Post a comment

Profile

martinussen81mygind

Author:martinussen81mygind
Welcome to FC2!

Latest journals
Latest comments
Monthly archive
Category
Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.

QR code
QR